Het begin

Als 19 jarige (terug in 2019) was ik altijd al geïnteresseerd in mode en de impact ervan op het milieu. Ik merkte dat veel kledingmerken gebruik maakten van fast fashion technieken en goedkope materialen, wat leidde tot een negatieve impact op de planeet. Ik wilde een merk creëren dat niet alleen modieus was, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Na veel onderzoek en brainstormen kwam ik op het idee om een duurzaam kledingmerk voor mannen te beginnen. Ik wilde tijdloze stukken van hoge kwaliteit maken die er niet alleen goed uitzien, maar ook een positieve invloed hebben op het milieu.

Om dit te bereiken heb ik me gericht op het gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en gerecycled polyester. Ik zorgde er ook voor om met ethische fabrieken en leveranciers te werken, zodat alle aspecten van mijn merk duurzaam en sociaal verantwoord waren.

Bij Bonafide® zijn we toegewijd aan het creëren van een betere wereld door middel van mode. We hopen dat onze kleding niet alleen onze klanten helpt er op hun best uit te zien en zich goed te voelen, maar ook dient als een herinnering dat we allemaal een positieve impact kunnen hebben door de keuzes die we maken!